27 Şubat 2008 Çarşamba

Sonunda Gördüm

Her gün merakla İLSİS*'e bakıyordum. Bugün gördüm. İLSİS sicilimizi internetten takip edebildiğimiz bir site. Artık orada da görevi kısmında aday öğretmen değil, öğretmen yazıyor. Aday öğretmenlikten öğretmenliğe geçince 1 kademe yukarı çıkarız, daha sonra çalışılan yıla ve yere göre de derece-kademe ilerler. Benim kademem aynı duruyor, ona canım sıkıldı biraz.


*İLSİS: İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetim Bilgi Sistemi

5 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

Sıkma canını resmi işler yavaş ilerliyo malum,sen "aday öğretmenliğin" yerine "öğretmen" yazdıklarına şükret e malum onu da unutabilirlerdi.Tekrar -resmi olarak- gözün aydın,bundan sonrası daha kolay.Kolay gelsin o cin çocuklarla sana :))

Yemek, Ogun, Beslenme? dedi ki...

Merhabalar,

Ogretmen anne babanin bir cocugu olarak yazdiklarinizin hepsini okudum [evet hepsini:)]
Once ne desem? Ne yazsam diye dusundum?
Ailemi, yakinlarimi, kendi ogretmenlerimi dusundum, sanki onlar gibi ogretmenler artik "kayip mi oluyor?" derken sizin azminizi ve guveninizi gordum, yanilmisim...
Sizi cok tebrik ederim, koy ogretmeni olmak hem cok guzel hem de cok zordur, ancak Fakir Baykurt'un kitaplarindan bir karakter gibi guclu olmayi gerektirir.
Umarim hep boyle, ilk gunku heyecaniniz ve maceraci ruhunuz ile devam edersiniz.
Sevgiler

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Seni bu kadar geç keşfettiğime inanamıyorum!!!!
:)

Suricata dedi ki...

Güzel sözleriniz için teşekkürler...

Suricata dedi ki...

Anibal,
Milli eğitimde işler gerçekten yavaş ilerliyor.

Bildirgeç,
Burada benim gibi o kadar çok genç var ki inanamazsın. Elimizden geleni, hatta fazlasını, yapıyoruz. Yeni kuşak öğretmenlerden umudunu kesme :)

Biyonik,
Geç olsun da güç olmasın :)